Kappas. Kaksi ihmistä on uskaltautunut kommentoimaan blogia. Jälkimmäinen on tosin jättänyt seksi-juttuun vaan kommentin "sairasta". No jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, eikä kenenkään muun tarvitse elää meidän elämää. Tää on meidän juttu, teidän on joku muu.

Olisi tosi kiva, jos kävijät jaksaisivat jättää merkkiä ja toisaalta ottaisin mielelläni vastaan kysymyksiä aiheista, joita voisin pohtia täällä blogissa.

Muru on juuri muuttanut. Uuteen kotiin ja erilleen ex-vaimosta. Vielä viikko pitäisi kärvistellä ennen kuin päästään viettämään yhdessä sitten viisi viikkoa - ainakin. Ties vaikka Muru sitten jäisi sille tielleen.

On kyllä ihan hiukan ihanaa ajatella, että reilun viikon päästä ollaan Murun kanssa taas yhdessä ja sit saadaankin olla. Tähän asti pisin aika, joka ollaan oltu yhdessä kerralla, on ollut viisi päivää. Siihen viisi viikkoa on aika muutos. Tätä taustaa vasten vois tietty olla vaikka vähän epäileväinenkin. Entäs jos me ei tullakaan toimeen pidempää aikaa saman katon alla. No sen näkee sitten. Tähän asti on tosiaan nuo reilut 200 kilometriä tossa välissä rajoittaneet näitä tapaamisia.